Kodin tyhjennykset ammattitaidolla ja lämmöllä

On selvää, että kotiin vuosien saatossa kertyneiden tavaroiden tunnearvoa on vaikea mitata.

Mutta mikä muu yhdistää ikääntyvien aikuisten koteja? Ainakin se, ettei tunneta omien, arkisilta tuntuvien, kauan sitten hankittujen tavaroiden ja esineiden tämän päivän arvoa.

Kun haluat avointa palvelua, jossa arvioitsija nimenomaan osoittaa kodin irtaimiston parhaimmiston ja kertoo sen tämän päivän hintatason, käänny Sorttausavun puoleen. Lue tästä miten me toimimme, jotta kaikki järjestyy.

Irtaimen arviointi

Sorttausavusta voit tilata arvion irtaimiston arvosta. Voit tilata arvion itse oman kotisi irtaimistosta ja toimittaa sen liitteeksi testamenttiin. Jos näin ei ole toimittu, arvion voi tilata kuolinpesän irtaimistosta. Tämä on hyvä ratkaisu tasa-arvoisen ja sävyisän perinnönjaon tavoittelemissa. Arvion hinta määräytyy irtaimiston määrän mukaan, ja sen kuinka yksityiskohtaisen listauksen haluatte saada. Tyypillisesti meitä pyydetään nimeämään esimerkiksi 30 arvokkainta tavaraa ja kirjaamaan niiden sen hetkinen markkinahinta. Luettelo auttaa perheenjäseniä pohtimaan ja päättämään, mitä halutaan pitää ja mitkä tavarat voisi laittaa myyntiin.

Hinta alkaen 95 €.

Kodin realisointi suoraan kohteelta ja tyhjentäminen

Jos omaisten kodin tyhjentäminen tuntuu raskaalta urakalta oman työn ja elämän vaatimusten keskellä, otamme mielellämme vastataksemme koko kokonaisuuden.

Kirjallinen sopimus

Teemme aina kirjallisen sopimuksen. Sopimuspohjassa on vaihtoehtoja, joista valitaan teille sopivat vaihtoehdot. Nyt korona-aikana käymme useimmiten puhelimessa keskustelut sopimuksen sisällöstä, ja hyväksyminen voidaan suorittaa sähköpostin avulla. Aloitamme työn vasta kun perhe/perilliset ovat tehneet päätökset omista tavaravalinnoistaan. Sorttausapu jatkaa siitä kohdasta sopimuksen mukaisilla toimenpiteillä.

Kunnioitamme koteja ja siellä asuneita ihmisiä. ja tavoittelemme hyvää uudelleenkäyttöastetta. Viitsimme toimittaa tavaroita myös hyväntekeväisyyteen tai vaikkapa materiaaleiksi paikallisille käsityöläisille tai senioritaloissa asuville.

Palvelun hinnoittelu

Palveluun sisältyvistä työvaiheista laskutamme tuntiperusteisesti (kuvaus, kuntoluokitus, lajittelu, ilmoituksien laatiminen). Sorttausapu-palvelu voi palkata nuoria työvaiheisiin kuten pakkaaminen ja kantaminen. Palkkaaminen tehdään alustalla, jossa nuorten henkilöllisyys on varmistettu, ja josta voi lukea toisten työnantajien kokemuksia kyseisestä nuoresta. Meille Sorttausavussa on tärkeää pystyä mahdollistamaan nuorten työkokemuksen karttumista. He oppivat kierrättämistä, saavat palauttetta suorituksestaan sekä sekä palkkaa. Heidät on vakuutettu työssäolotuntien ajaksi. Yhteydenpito ja vastuu onnistuneesta lopputuloksesta on Sorttausapu-yrittäjällä.

Provisiotuotto

Tilitämme työn valmistuttua toimeksiantajalle sovitun provision (% tuotosta) mukaisesti rahaa tilille. Suuremmissa, pitkäkestoisimmissa kohteissa voimme sopia kerran kuussa toteutettavasta tilityskäytännöstä.

 

Miten toimimme?

Kodin myytävä irtaimisto kuvataan, kuntoluokitellaan ja mitataan. Ilmoitukset sisältävät totuudenmukaisen kuvauksen myytävästä tavarasta, ja ottamamme kuvat ovat laadukkaita.

Tavarat luovutetaan ostajille suoraan kohteelta. Ostajat ovat aina tunnistettuja, yhteystiedollisia ihmisiä. Postiin vietävät lähetykset pakataan myös tyhjennettävässä kodissa.

Myynti-ilmoituksista ei käy ilmi tarkka sijainti eikä kuvissa näy viitteitä sijainnista.

Jokainen Sorttausapu-käynnin tarkoitus, työtehtävät ja ajankäyttö dokumentoidaan. Myyntitapahtumiin merkitään asiakaskohtainen koodi.

Kaikissa kodin tyhjennyksissä syntyy myös roskaa. Vältämme sekajätettä eli toimitamme jätteet lajiteltuina jätehuoltoon. Näistäkin ratkaisuista keskustelemme usein sopimuksen sisällöstä neuvotellessa. Usein järkevintä ja kustannustehokkainta on tilata lava tai muu nouto suoraan kohteelle.

Yhteistyöverkostossamme on luotettavia loppusiivousta suorittavia paikallisia yrittäjiä, joitten tarjoukset välitämme tilaajalle palveluna.

Tavoitteena on mahdollisimman tehokkaasti etenevä työ ja tilaajalle miellyttävä kokemus.

Kysy meiltä lisää